Bahan-bahannya:
1 cawan tepung gandum
1 sudu mentega
Seafood Lemon and Dill Seasoning
Pizza Topper herbs
Daun saderi
Keju keping
Sos thousand island(jika tidak ada, ambil mayonaise campurkan bersama cili sos. Gaul sebati dan taburkan daun bawang yang dicencang halus)
mentega diramas bersama tepung gandum sehingga menjadi seperti serbuk roti.
Susunkan mussel diatas dulang pembakar. Taburkan serbuk tepung keatas mussel.
1 sudu mentega
Seafood Lemon and Dill Seasoning
Pizza Topper herbs
Daun saderi
Keju keping
Sos thousand island(jika tidak ada, ambil mayonaise campurkan bersama cili sos. Gaul sebati dan taburkan daun bawang yang dicencang halus)
mentega diramas bersama tepung gandum sehingga menjadi seperti serbuk roti.
Susunkan mussel diatas dulang pembakar. Taburkan serbuk tepung keatas mussel.
2 comments:
Salam kakmOn..
Izah mmg suka makan seafood..mussel pun suka..nanti boleh try resepi nikan..tapi xde lemon n dill seasoning tu..boleh tukar x?
Izah selalu buat yg guna fresh cream..cara french.
walaikumsalam faizah, lemon & dill spice tu bole ganti spice lain, black peper misalnya, awak cuma perlu perahkan jus lemon sebelum membakar. Memang simple n sodap :)
Post a Comment