Thursday, August 14, 2008

Salam Sya'ban

Terimakasih kerana masih sudi mengunjungi saya disini serta memeriahkan ruang anjung kakmOn. Walau saya tak mampu lagi berkicau dan menziarahi dapur kakak-kakak dan adik-adik semua namun kamu tetap dalam ingatan.

Juga terimakasih pada semua yang telah memberikan award-award yang belum sempat saya gantungkan disini. Juga pada e-mail yang belum mampu saya balas, harap sabar yah. Dari hujung rambut hingga ke hujung kaki saya memohon maaf pada semua. Maaf zahir dan batin.

Oh yah! Pada yang nak tahu apa kakmOn buat seminggu-dua ini.. Hah inilah diantara hasil pertapaan saya. Saya tidak dapat berlama-lama disini, ada waktu pasti saya akan berkicau kembali. Sampai ketemu lagi dan salam sayang semua...





4 comments:

cikwan said...

canteknyer kakmOn...gerammmmmmm sumernyer..
ssalam syaaban juga ya..ramadhan bakal menyusul pula..

AKuP said...

WOW!!!

Wahhhhhhh... KakMon... sudah ada tali-tali rapia dan riben2... wahhhhhhhh.... teruja dan terkujat jid tgk... shantikkk bangat.... syayang nak sentuh.. macam nak buat replika letak kat sebelah katill jer...(",)

MamaFaMi said...

Waaahhhhh cantiknya kek Kak Mon ni!!!Yang tinggi lampai ada, yang bertingkat-tingkat ada, yang pakai selimut pun ada!
p/s : Kalau berkesempatan, silalah ke fp mama untuk collect something for your lovely blog ya Kak Mon darling...

Sri Diah said...

Oh cantiknya... Kreatif sungguh. Memang jari senimu amat dikagumi. Salam awal Ramadan ya...