Monday, January 09, 2006

Bisa kah aku???????

Kalaulah aku cukup kuat untuk letak jawatan dalam waktu terdekat nih.. Bisakah aku hidup. Ehmmm ulat dalam batu pon bolih kan???

Baru dua hari kerja, aku dah rasa bosan hadap mesin buduh tu. Aku rindu nak duduk rumah macam kemarin-kemarin. Cooking. Gardening. Sewing. Decorating. Ehmmmmm bahagianya hidup aku.

And yang paling aku rindu, main ngan Si Kecik aku. Layan mulut tiong dia yang tak berhenti berkicau. Urghhhhhh bosan.. bosan.. bosan.. bosan.. aaah

Aku tak boleh buat cam ni lagi... uwaaaaaaa


looking at the garden through an open window.. making a cup of cofee..


walking along the pathway... leading to the favourite spot..


sitting on the bench.. sipping the hot coffee in a chilled air...


enjoying the green view...


watching the flowers bloomed..

That's what..

I want to do...

... could I????????

... my domestic dream is hard to achieve.

5 comments:

OrangKerdil said...

wahhhhhhhh!!!!!!!!!**mata terbuka luas..kagum...*** luas nyer taman kak nina nih..segar rasa badan..(takper kak, kalu akak takleh buat, jid tolong buatkan...kih..kih..kih..)nih pagi nih datang bersiar2 sedut udara segar kat taman dia nih....iyahhhhh..**menggeliat gaya sincan** jid nak dtg raya..tapi pintu umah blm buka..lepak kat tmn nih la dulu...

OrangKerdil said...

fuiyooo..kena pakai password la plak nak msk tmn kak nina nih..nape kak? ada penceroboh ke? sib baik password jid betul...fuhhh..legaaa...bleh "ceroboh" masuk....(",)

Nina Suria said...

wah jid dah wat tai chi subuh2 kat taman larangan akak :( Jid akak denda berdiri sampang dans suria dtg :P

Password tu sengaja create nak filter tetamu tak diundang masuk ketaman larangan :)

Nina Suria said...

alamak napa lak sampang dans suria correction sampai dang suria dtg lerr :D

shawnhunor3413 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com