Monday, March 16, 2009

Di gerimis senja































7 comments:

Dayang said...

sedap nya skon tu,mintak ckit lahhh

ummi said...

Salam kakmOn, meh nk peluk sikit..rindunya lama x datang sini..selalu jeling2 je kat blog list Ummi tu..kdg2 masuk sini, chatbox kakmOn tu wat hal, so tinggal jejak sini la...Bestnya masak2 n makan2 dgn family..sedap tgk yong taufu, sconne n putu mayam tu..meh la sikit.. :D

Jid said...

Wahhh.. sedapnya mkn scone panas belakang umh k.mon..

Hehehe... Ayu jadi model lampu dan dayang penjaga payung ya...

K.Rahimah awet muda la.. td mula2 ingatkan geng ayu.. tgk kali kedua baru nampak k.Rahimah.. hehehe...

Mamasya said...

Salam K.Mon..

Alhamdullilah ayah k.Mon dah keluar hospital...moga bertambah sihat .
Seronoknya bersantai di tmn belakang umah tu sambil mkn scone...

Nina Suria said...

Dayang
Apasal tak terus menyeberang saja dari labuan ke berunai. 45minit belayar dah sampai pun. Kebetulan dayang sms kakmOn pagi tu tengah uli scone :D

sonok kan dpt jenjalan ngan kengkawan, mukan mcm kakmOn dok terperap kat dapo... jelesnyer..

Ummi
Meh sayang, kakmOn peluk sampei kempis..

kita pong windu gak nak bergurau senda mcm dulu2.. :((


Jid
baru ayu bawak dulang keluar tiba-tiba hujan.. kita yg dah enak2 duduk menghirup bau harum melor tak nak angkat punggung. Minta2 hujan tu dipindah ketempat lain.

Akhirnya kita selamat juga minum teh panas bersama scone berjemkan stroberi dibawah hujan gerimis.. Betoi punya budak..

Mamasya
Alhamdulillah berkat doa semua kengkawan disini serta kuarga dirumah, ayahnda dah boleh berjalan dan makan-minum sendiri. Sekarang dia dah masuk gear 3 dah :D

JahRera said...

salam nina,

ayah itu nampak dah semakin sihat, jgnlah selalu sangat main gerimis dgn ayah tu ye.

pertanyaan:

1]jeruk apa ada dlm tempayan yang berderet itu?

2] yang memakai tee kuning itu anak dara mana?

3] yang memakai tudung merah itu anak siapa?

jawab, jgn tak jawab.

Nina Suria said...

salam JahRera
Ayahnda Alhamdulillah pulih 80%. Cuma sekarang dia belum dpt pandu kereta seperti dulu :(
jawaban:
1 = jeruk kodok :p
2 = tu mak dara, saudara sepusat-sepusing nina, Reyma namanya. Nak masuk meminang ka?
3 = tu baru anak dara :D anak saudara dari kakakanda sulong nina, Ayu namanya.

dah jawab ni loud n clear

ooops (@_~)