Friday, December 04, 2009

Sedihnya

Dia yang selalu bernyanyi merdu di atas Rain tree itu telah....







Angkara...



Bencinya... rasa nak cekik-cekik aja si meow ni... Uwaaaaaaa

10 comments:

Ahada Aihara said...

kak nina,
kucing tu ke yg serang tht cute bird?
kesiannya...
tapi jgn cekik miaw2 tue...

Nina Suria said...

a'ah kusying tu yang balun burung yang syantek tu... sejak adik kasi dia makan ayam, dia duk memburu burung2 yang hingga di kebun kakmOn

Ahada Aihara said...

o0oo jadi die lapar daging la...

nurdia said...

nina... dah takdir si burung tu begitu... takdir kita sendiri entah g mana ye...

nurindah said...

Salam kak Mon,
Ciannya burung tu. mgkin dia terbang rendah sangat...

Nina Suria said...

Ahada
a'ah, dia dah kecanduan makan daging manis :(

Nurdia
betullah tu, entah bila pula kita, moga DIA mengambil kita dalam keadaan yang bersih dan mulia

nurindah
mungkin jugak, burung2 liar kat belakang rumah kakmOn ni jinak2 belaka, kekadang dia tersesat masuk kedalam rumah.

AbbotCottage said...

jgn cekik dia kakmOn, bako jek misai kucen tu...kih kih kih, gertak dia sket.

Uncle Lee said...

Hello Nina Suria, alamak kesian la burung tu. Chantek warna dia.
I was at Ummi's place nak check out nampak your nama, you have a nice name, so saya tekan brake buat U turn busybody disini....
Nice blog you have....
You keep well, have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

jid said...

uwaaaa.. syian kat burung cantik tu... tapi kakmon jgnla cekik kusying atu ya... dia try skill atu...

kakmon... atu felix si leyn ka tu?.. cute lah!!... hehehe... (",)

**tolong leyn sorokkan felix. nanti takut kena cekik dgn kmon**... :-D

Nina Suria said...

uncle lee thank you for 'U turn' :D

Jid kakmOn dah tak tahan ngan si felix nih, kalo ko nak angkat dia, kecik tapak tangan stadium bukit jalil kakmOn tadahkan