Saturday, January 27, 2007

Dua dekad 'Dia' terkambus sepi...

Ini lah hasil terakhir jari Dang Amai ku. Walaupun lakaran ini terlalu banyak kesilapan namun sudah cukup memberi kepuasan kepada ku. Tiba-tiba tangan ku gatal untuk melakar lagi...

3 comments:

OrangKerdil said...

hik..hik..hik...bulu mata sape tu? mcm bulu mata unta..hik..hik..hik..**gelak sopan**

Nina Suria said...

orangkerdil tu mukan mata unta pong mukan bulu mata keldai.. tu bulu mata badak sumbu :p

Nina Suria said...

Btw nak story seyket sal Dang Amai's masterpiece nih..

Sebenarnya ini adalah projek batik A level 20tahun aku dl. Orang tua tu memang exist.. Aku tertarik sgt 'fascial' org tua puak asli yg difoto kan didalam satu article di readers digest mag 2 dekad dl. Part yg paling aku suka sekali, waktu mengadun warna bola mata sayu tuanya itu.. v.v.v.interesting..