Wednesday, April 08, 2009

Rahsia Banana-berry




Sudah lama kakmOn berkenan dengan dulang kek ajaib cik Mat Gebu satu waktu dulu. Hari ini kakmOn dah tak menelan air liur lagi.

Psssttttt cik Matttttt! kakmOn pun ada satu tau.. hikhikhikhikhik.. *sembunyikan tanduk tumbuh atas kepala*

6 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam akak...
huhuhuuu....kite plak berkenan nih...mane akak sambar nih...teringin noi nak sambar satu...

Nina Suria said...

kita dpt kat kedai sini gak, bermacam2 pattern ade, tapi.. mahal tak terucap.. kakmOn beli tutup mata jek

ummi said...

KakmOn..ala jeles tul dia ada acuan kek tu..mana nak cari nih! Hanyutkan ke Kuantan ni satu, boleh? Haha..patutlah kek dia cantik je berlorek..ini rahsianya..nak kena order dari Brunei gak la kot..huhuuu

Uncle Lee said...

Hi Nina, was at Dayang's place nak check out noticed your callsign, saya buat U turn busybody here.
Wow! Love that cake bowl, very original. And you too an expert at cake making.
Good for you...
If you make kueh bingka send me telegram, ha ha.
Have a nice day Nina, and keep well, best regards, Lee.

Penyulawa said...

KakMon...
kita jeles tau... nak jugak nak jugak... layangkan la satu ke bukit beruntung nih...

Nina Suria said...

uncle lee
bingka is always a failure for me.. so sorry

btw thanks for biji-getah(busybody) :p



ummi, Penyulawa
weh! kalo cam ni memang kakmOn lebih kaya dari jual unta*terbayang $$$ dimata* :p

meh meh meh cik kak, beli dulang silikon ajaib

ooooopsss