Thursday, April 28, 2011

KREATIF

Salam, apa khabar semua? Harap anda di luar sana sehat ceria saja yah. Sudah begitu lama juga aku membisu. Kepala pun senget sebelah dek kerja rumah yang bertambun.

Dan nak kongsi cerita... Aku baru saja dikirimkan sebiji tong oksigen. Alhamdulillah.. P.A. kakmOn yang baharu sudah sampai minggu lepas. Masih huru-hara dibuatnya. Banyak benda yang kena tunjuk ajar, gosok baju yang paling parah. Hal-hal dapur masih boleh maaf lagi. Sabar kakmOn, SABAR.

Dan pada tetamu tegar kakmOn, terima kasih masih sudi menjenguk rumah kakmOn yang dah berhabuk ni. Insya Allah, kakmOn akan cuba menjawab bicara di jendela sebelah itu satu demi satu. Memang kakmOn ni TIDAK patut kan? Membiarkan salam tak berjawab. Ampunkan daku. Memang waktu tidak mahu bersahabat.

Oh yah, pagi ini kakmOn cuma berceritera benda yang dah lama BASI. Maaf yah cik Notie, entri ni lama terkambus dalam safe draft. Dan terimakasih jua atas pengiktirafan Creative Blogger itu. Hikhikhikhikhik kakmOn SUKA banyak. Dan terimakasih seluas langit biru atas kiriman snek yang rangup lagi sedap itu. Susah-susah aja.. *mode malu tapi mau*. NgeeeeeeehPENGERTIAN TENTANG AWARD INI ADALAH:-


PENCIL Yang Besar

Menunjukkan Kesenian Yang Begitu Peka Terhadap Blog Anda Dan Mencerminkan Sesuatu Nilai Penghasilan.

FILEM Bergerak Tanpa Henti

Menunjukkan AWARD Ini Di FOWARD Kepada Bloggerist Yang Betul-Betul Layak Menerima.

LOGO Bulat Berkelip-kelip

Jika Di Perhatikan Betul-Betul, Ia Adalah Manusia Yang Berkepalakan Monitor Komputer. Ini Membawa Maksud Anda Adalah Seorang Yang Begitu Bijak Menguasai Dunia Alam Maya Ke Globalisasi.


Untuk Maklum Balas Penerima AWARD Ini, Ikhlaskan Hati Untuk Membuat Entri/Posting Berkenaan AWARD Ini Dengan Kreatif Dan Penuh Estatik Beserta FOWARD Kepada 5 Orang Yang Betul - Betul Layak Menerima AWARD Ini. Anda Juga Boleh Meletakkan AWARD Ini Di Side Bar Atau Di Mana - Mana Yang Bersesuaian. Tinggalkan Comment Untuk Ucapan Manis Anda.

-THE END-

Notie, tak tahu nak 'turunkan' pada siapa award ni. Semua kengkawan kakmOn, kreatif-kreatif belaka. Kita ambil random aja yah..

Blog-blog yang tersenarai di  bawah ini adalah mereka yang berkongsi hobi yang sama.. Jadi kakmOn rasa mereka adalah blogger yang kreatif jugak, kan? Salam kreatif semua..

1. Merah Samar Cottage
2. Cikgu Sue
3. Ayu Lil Cottage
4. Zures
5. Azlina Deko
6. Nizie

Akhir kalam, kakmOn tinggalkan kerja-kerja kreatif yang kakmOn dapat siapkan minggu lepas. Tapi tak sempat nak snap gambar yang siap sepenuhnya, dah kita hadiahkan pada mereka yang jauh di Seberang.

Sampai ketemu lagi di lain cerita

No comments: