Monday, March 24, 2008

Salam Tahniah

Pertama sekali saya ingin mengucapkan jutaan terimakasih pada sebelas peserta DEKORASI KEK CAWAN yang dapat menghadzirkan diri pada kelas semalam. Secara pribadi saya katakan disini, saya amat mengkagumi semua peserta-peserta tersebut. Masing-masing punya daya kreativi yang tinggi dan sentuhan seni yang tersendiri.

Saya mengharapkan pada adik-adik kita yang muda belia, agar dapat menfaatkan apa yang dapat kita pelajari bersama-sama semalam. Walau hanya sedikit tunjuk ajar dan panduan yang diberikan namun para peserta telah dapat menghasilkan sesuatu yang lebih menakjubkan. Semoga tips dan shorcut yang saya turunkan itu dapat membantu para peserta untuk melangkah setapak atau sepuluh tapak lagi kedepan. Syabas.

Pengalaman semalam banyak mengajar kita untuk menjadi lebih baik untuk hari esok. Practice makes perfect. Percayalah..

Salam manis dari saya, Dang Amai.



















































4 comments:

MamaFaMi said...

Hai beruntunglah kamu wahai 11 adik-adik itu.... kalau kita nak disguise jadi 'adik-adik' untuk attend kelas Kak Mon ni, agak mustahil rasanya, taking into account, wajahku yang telah kedut seribu, tubuhku yang menampakkan sungguh daku ni dah dimakan hari... wakakaka.... baiklah berterus terang je kan..macam ni.. Kak Mon, saya ni mak adik-adik nak gi belajar deco dengan Kak Mon, bley? Hehehe... Honesty is the best policy!

mamasya said...

k.mOn ,tq ditas tunjuk ajar yg diberikan.rasa sekejap masa berlalu dlm kelas.tak puas rasanya nuntut ilmu dgn k.mOn.kalau ada kelas lagi jgn lupa bagitau ya. muahhh...

Nina Suria said...

mamafami
alahai.. kakmOn pun dah boley trima menantu.. usia bukanlah halangan, kakmOn pun belajar gak kat anak2 belia yang kreatif da babas semalam ahak

yup! honesty is the best policy ;)

mamasya
Insya Allah, jika ada kesempatan dan waktu pasti saja kita bisa belajar bersama-sama. Terimakasih kek keju marble itu yah, leyinah dah kecandu, dia nak suwuh kita buat lagi. Uwaaaaaa

cikwan said...

bestnyer kakmOn..,memang xde can la cikwan nk join the group...jeles nehh..