Sunday, February 28, 2010

Pesta Kebun Mimpi



Akhirnya... atas izinNYA pesta Kebun Mimpi menjadi nyata. Terimakasih bang Mat, kakak, abang, adik dan saudara sepusat sepusing yang bersama merealisasikan impian ku, impian kita.. Dan terimakasih semua ayanda dan bonda saudara turut bersama mewarnai Kebun Mimpi. Jua pada sepupu sepapat yang sporting habis.. Aku sayang kamu...














































































Aku benar-benar bahagia. Hadiah hari lahir yang termanis untuk dikenang hingga kehujung nyawa...

p/s - Terimakasih Bro G untuk foto-foto yang indah ini.
Kaksu, Kebun Mimpimu... Kebun Mimpiku jua.. 
Pada semua yang menghantar sms ucap selamat 'itu'  terimakasih sebanyak buih di laut. Sayang semua...

8 comments:

Jid said...

kakmon, memang sungguh indah kebun mimpimu...

nampak mcm sawah padi tu. aritu masa gi umah kmon macam tak nampak pun sawah kat blkg umah kmon. adakah sawah padi tu muncul untuk kebun mimpi ni. wow!!

selamat ulangtahun kakmon... moga sentiasa dirahmati dengan nikmat kebahagiaan yang berpanjangan.. ameen...

notie said...

kak mon hepey dirgahayu ya... teringat tahun lepas celebrate sama-sama... syioknya kalau tahun ni dapat join dan berkelah kat kebun mimpi... entah-entah bawak bantal busyuk terus zzzzz kat situ sebab nyaman dan pewot pun dah kenyang... kekekekeke

Nina Suria said...

Jid, tengkiew sayang. Hari tu.. hutan bkg tu masih tebal. Lepas kebakaran jun lepas, hutan tu jadi sawah padi LAiLAng :p oooops

Notie, kakmOn ternanti duk tunggu bawah pokok mempelam makcik raja ngan balatenteranya.. tapi tak kunjung datang. Book fair Bonai dah di penghujung :((

nurdia said...

wah!! meriah nya...

Nina Suria said...

meriah memang meriah dengan anak2 riang ribena tuh..

btw nurdia kabare? cuti sekolah tak jenjalan ker??? msh teruja nak jenguk kelip2 kat rumah api tu :D

Ummi said...

Wadoooiii..cantiknya kebun mimpi kakmOn nih..huk ala...kalau Ummi mmg bangun dri mimpi pun tak dapat2 nampaknya...cantik sungguh surrounding rmh kakmOn niiiii...Alahaii, sapa lah nak terbangkan Ummi ke Brunei nih..! KakmOn, tuluuuuunnnn...ingin sekali duduk bersama di kebun mu itewww..!

Nina Suria said...

zam zam ala kazam, meh lah ummi naik tiko mengkuang kakmOn ni.. pejam mata kuat2 tau, kang jatuh katil lak :p

kakak munsyi said...

Kak Mon,
Ya kebun mimpimu... kebun mimpiku jua :)
kasih padamu...