Saturday, January 01, 2005

Habitat yang menghuni hutan simpan Belalong







5 comments:

Anonymous said...

Kirimkan arah email ku gambar 3 bunga utan ani. Kan ku consider untuk painting yang kan ku commission atu. I love the color, wish the picture is more clear!

Nina Suria said...

Eh suka ku orang sama sekapala dgn aku ah.. Yg paling ku suka somboi2 yang mcm rimau ah cam kulat ada jua sulnya.. Aku ni baru kan bekira2 kn nyuruh ko painting bunga tropical instead of bunga batu atu.. haha cewah..

I think sama effect nya kali inda payah ku antar rah email. Any way aku cuba sj krg. Buat2 atu.. nanti ku pos ko pic yang ori.. emm monday lah... sampai jua 1 week kali tu ah.. hidup belalong hehehe...

6 weeks said...

jangan tah di send yang original, because i'll still have to email the pic to the artist. email is better.

6 weeks said...

Its me again, actually aku pun thinking kan buat tropical flower, tapi looking for yang impact nya umph, kalau ada tah yang warna orange/red/yellow. Tapi not simpur, ha ha. Yes, I love the tiger like motif arah somboi-somboi atu. Yang orange atu pun lawa, tapi nda ku tau apa binatangnya.

Nina Suria said...

Aku pun alum tau binatangnya apa, ku cari dalam web inda ku beloreh iatah kan betanya rah nini tani pehin jamil kehkehkeh

tanya rah perhutanan saja tu caranya.. K kjp lg ku mel kau..