Thursday, April 03, 2008

Yehaaaaa...









Akhirnya siap jugak buku hijau yang tiada berplan induk ini. Tangan ku masih gatal lagi kan mengenyam. Dapur belum lagi berasap. Cuma buat 2 dozen kekcawan, tempahan kawan yang sudah lama mengidam. Duh!
Posted by Picasa

2 comments:

JahRera said...

salam nina,
cantiknya buku tu nina, apasallah tangan kamu itu macam air mas, apa buat pun nampak mahal.

Tak perasaan ke blog kita ada promosi kek cawan awak?
Hish...

Nina Suria said...

walaikumsalam klela
tangan air mas :O kusss smangat, kalo mas memang dah lama nina pencen duduk aje kat rumah buat perusahan mas -ahak-

baru 1week tak bertamu rupanya banyak n3 klela yg nina tertinggal, hingga tak nampak kek cawan maccha kena promosikan :p terimakasih daun keladi

pssstt nina pun dah war-warkan antologi haiku kat rumah sebelah, sila lah ;)