Wednesday, January 23, 2008

Terimakasih Mamasya...


Terimakasih pada Mamasya yang bermurah hati mendapatkan saya 'Guling Tangan'(Alpha Biscuit Cutter) dan novel Kopi Susu Sepatu Biru tulisan Ruby Hazri ini. Sehingga saya tidak sabar-sabar test drive menggunakan cutter itu. Dan juga Ole-Ole cuti-cuti Mesia itu. Keropok pisang itu sekali ngap dah habis daaaah *tayang muka tak malu*. Dan dodol yang dibungkus dengan daun palas itu sungguh authentic rasanya. Sedap. Tas tangan unik itu sayang nak di pakai, kakmOn gantung aje buat perhiasan kat muzium kakmOn yah. Kini koleksi barang anyaman saya sudah bertambah. Terimakasih daun keladi, lain kali kakmOn mengusut lagi. Hehehehehe

1 comment:

mamasya said...

Patutlah tersedak masa mkn tadi rupa2nya ada org sebut nama...
sama2 K.mOn...buah tangan yg termampu di bawa sbg tanda ingatan. dodol daun tu hanya ada di Trg.ni dodol baru dan asli..mmg beli khas utk k.mOn sekeluarga rasa. nak mengusut apa2 lagi boleh tak cukup bag..sy bawak karung guni barang2 tu nanti ...he..he...