Thursday, January 24, 2008

Crazy Chocolate uhhhhhhhhhh






Di waktu ini saya masih bangun lagi. Hati saya derg derg dergkan. Risau. KakmOn kehabisan stok coklat. Kek cawan 'Crazy Chocolate' belum cukup lagi. Yang kat atas itu baru 80% siap. Takut pulak cik Bedah yang tempah kek cawan ini tukar pikiran. Kalau dia ambil awal???? Mampus la kakmOn.

Itulah kakmOn.. Gatal sangat nak buat eksperimen. Coklat 1kg tak menjadi. Duh! Nak tido arr.. Kut-kut dapat mimpi coklat.

6 comments:

JahRera said...

salam nina,

pi tidur nina, jgn paksa sangat diri kerja sampai pagi...jaga kesihatan ooiii.

Ummi said...

kakmOn, sedapnya nmpak crazy choc cupcake tuuu...ish ish xleh tahan..xda resepi ke kakmOn..? (*muka x malu dah ni..teringin sgt) xpun pos je kat ummi...

Nina Suria said...

klela kalo dah ati risau mcmana nak gi tdo.. sayang gak klela kat kakmOn ek :D

nina memang.. kalo wat keja comitted, kalo bole semua produk nina jadi ingatan sampai bila2. lagi pulak nak jaga periuk nasi spaya dapat beli vitamin awet muda, nak tiru mcm orang jepon sebelah nie hehehe ;)

Nina Suria said...

ummi crazy chocolate tu memang wat gila kakmOn. Bayangkan 1kg coklat tak cukup owwwww

nanti kita pos ek *wink*

MamaFaMi said...

Kak Mon kalau dalam tidur, kalau mimpi pergi jumpa Charlie and The Chocolate Factory, jangan lupa bawak balik ole ole coklat masak untuk kita juga ye... nanti boleh join Kak Mon crazy crazy cekelat.

Nina Suria said...

mamafami sudah tentu boley, kakmOn akan bawak mama berenang dlm cekelat, bayangkan mama kai swimsuit polkadot, memang crazy punyer hikhikhikhik *gelak golek2*