Wednesday, January 30, 2008

Tawoon balu sulah mali maaa..





Lagi cerita Gayah Enterprise. Cik Bedah lagi tanat(pulun) siapkan guli-guli Ah Mon. Tak sempatlah nak bersembang panjang.

Ah Maaaaat.. Kalau nak angpow duduk diam-diam tau.

14 comments:

Ummi said...

kakmOn, ya Allah terkecur air liur tengok choc sume tu..comel2 nya duk dlm casing gitu..nk ekspot ke mana tu..xnak ke kirim ke Ktn ni sikit..ish ish...guli-guli..menjelmalah ko dlm mimpi ku, biar ku telan habis2..(*sampai hati kakmOn tayang kat sini, x baik tau...huhuuu)

Nina Suria said...

ko mengidamg ka??? *jeling pewot ummi* kalo betoi laaa... kakmOn rela pos guna kapal selam hikhikhikhik =))

ampun

Rozie said...

kakmon, cantiknye cekelat tuh..nak tanya skit ni, corak sulur bayung kt atas cekelat (warna pink, purple , putih...)guna white celelat ker guna royal icing?

faizabelle79 said...

waaaa...comel2nya biskut dia,...ni projek tuk raya cina yer...

MamaFaMi said...

Bilalaaaaaa agaknya diri ini kan punya kekuatan, kesabaran, kekreatifan dan segala ke-an lagi untuk menghasilkan geguli jelita seperti Gayah Enterprise nihhhh...

cikwan said...

kakmOn,berseri-seri dapor nak tolong sambut taun balu neh,kiutla sis guli2 tu kene make-up,biler nak dapat raser coklat akak nih..
cikwan nak dok diam2 gak....nak Ang Pauuuuu.........

Nina Suria said...

hi rozie
100% guna cokelat, kalo guna royal icing dah jadi guli batu.. kang tacekik cik Pe'ah. mati gulung tikar Gayah Ent awwwww

Nina Suria said...

faizabelle79
A'ah, tu return customer yg tempah. Bepinaw gak mata wat beading kat marble tu memalam buta :(

tapi bila dah siap dan nampak comey, ilang penat ahak :D

Stoberi mu ade lg tak?? geram tengok pasu bunga mu begayut stoberi ranum.. uuuuuuh jeles100x

Nina Suria said...

mamafami
alahai mama tu tekan jer punat dah mengalahkan cik bedah.. buat roti pun cik bedah ternganga hikhikhik I lap u dear mmmuahaha

p/s nanti ade masa kita sembang *kelip2 bulu mata minnie mouse*

Nina Suria said...

cik wan
nah! *hulo angpow twin micky n minnie mouse* Kalo makan cekelet tu jan bersepah tau! kang datang minnie mouse menyerang, mati lah Gayah Ent :p

p/s peluk cium tuk twin khaleeda.. eeee geramm

sitiazma said...

kagumnya kakmOn, tahap kesabaran level ke-7 gitu untuk buat secantik ini. Gulung tikar Ferrero Rocher...

Nina Suria said...

hai cik sitiazma! tinggi tu.. takut lak kakmOn jatuh, alahai...

From Mama Ghock with Love said...

kak mon, amboiiiiiiiiiiiii... meleleh tengok guli2 awak tu... ni kita tadah 2 tangan nak tuntut angpau... hahaha

Gong Xi Fa Cai!!!

Nina Suria said...

mama ghock
org dah jadi mak budak tak boley kasi angpow, gua kasi guli batu aje yah hikhikhik jangan mare nanti kena jual

p/s xing nian kuai le