Monday, February 04, 2008

Nice Matters Award



Alahai macam dapat AIM pula rasanya. Terimakasih Ummi Zaihadi yang menganugerahkan 'Nice Matters Award' ini kepada kakmOn. Macam tau saja kakmOn suka sesangat pada ribbon embroidery nih. So sweet of you.

Yang kakmOn pikir sekarang ni siapa pulak nak kamOn turunkan anugerah ini yah!. Rasa-rasanya semua sudah dapat kan??

Ok lah, kakmOn panjangkang aja pada.. errrr

Calon-calonnya adalaaaaaaah.. tenining.. ning.. *sound efek kuali dan sudip besi menari*
1. Box House Studio
2. Majidah
3. Mamasya
4. Mamazieza
5. Pink Jambu (kakmOn tingat nak kasi anugerah ni sebab pink itu warna mu.. )

Sila angkut piala kaler pink tu kat umah masing-masing ek..

6 comments:

mamasya said...

K.mOn...awal2 lagu saya dah angkut award ni bawa balik rumah...siap sangkut kat dinding rumahpun
tima kacih sudi bagi award pink ni..sukalah sbb pagi2 dah dpt hadiah...

JahRera said...

salam nina suria pagi isnin,

dah kadaq semua waktu tidur ke?
cik nina, kalau buka kedai kooky dan bisket kat depan rumah saya, mesti saya jadi glemer hehehe.

Nak tanya cik majidah itu kah orangnya yang mendapatkan 2 naskah buku haiku antologi itu?

Rozie said...

kakmon...pi ler ke blog mamavogue, nak kasi award purple utk kakmon

Nina Suria said...

mamasya pepagi memang banyak arjeki(rezki) :D

psssttt paku tu dah cukup kuat ka?? kang jatuh pecah berderai

Nina Suria said...

klela, Alhamdulillah dah qada dah -ahak-

kalo nina buka payung cik Bedah depan rumah klela takut nanti bento klela cuma Ayumi je yg balun.. :p

Kalau cik Majidah yang kecil molek tu, memang sah lah dia orangnya. Tak tahu pulak dia pesan dua HAI KU, tak sabar pulak nak menatapnya

Nina Suria said...

Rozie! terimakasih berjuta-juta lemon sayang, award purple tu membuatkan kakmOn rindu sangat nak buat cross stitching lagi. Ada projek kakmOn yg tinggal setengah. Masa terlalu cemburu pada kakmOn. Duh!