Thursday, February 07, 2008

Happy Buzday Everibadeh




Februari adalah Hari Jadi sedunia bagi keluarga kakmOn...

01.02
G AmD

07.02 -
Tangah Usin

08.02 -
Tangah Junai
Shidah

09.02 -
Nana

27.02 -
Tangah Milah
Sinah
Sham


Kekcawan Pink itu saya buat dalam waktu kecederaan. Saya labok(campak) aja apa yang ada dalam peti ais duan pintu kakmOn. Langsung tak ada plan induk. Mula-mula nak buat kimino, tapi masa terlalu suntuk untuk itu. Maka jadilah kimino alas meja dan napkin. Entah lah Labu...

2 comments:

mamasya said...

K.mOn dtg lambatlah tadi angpau dah habis...tunggu raya next yr ya..
Wah ramainya sambut birthday...happy birthday semua..seronok sambut birthday ramai2. semoga ceria semuanya.
Cc pink tu cantik sekali...ni warna favorit. manyak kretiplah K.mon..

re;K.mOn, majalah resepi Fp tu idea kreatif dari seorg rakan Fp tp sekadar tontonan di PC saja bukan utk terbitan.tp seronok jugak sbb turut tersenarai...

Nina Suria said...

mamasya semlm kakmOn buat 4 biji kek besdey comey dari pas isya hingga ke pagi, rolled fondant kita tak menjadik, uwaaaaa rasa nak baling aje kuar tingkap, ces!

FP mag tu kakmOn tertipah, memula ingat betoi2 tp bila tengok 2009, baru tingat guna teknologi 'ITU' hahahaha adeh.. sakit pewot kakmOn *ketawa golek2*