Tuesday, February 19, 2008

Akhirnya...



Tiga hari mencuba nasib, baru di malam sampai ajat kan makan donut yang nyaman malatop ani.. Dua hari atu inda sanggup meredah Q yang panjang, kalah 'Dong-Dong-Cai'(Lion Dragon cina) panjangnya, tamutuk ati. Tahan saja liur..

Di malam lapas membali pakaian Lutfan & Leyinah di Hua Ho, timbul lagi keinginan kan mencuba nasib.. Pun sama, masih ada Q panjang, tapi indalah seteruk weekend atu. So kaka lah jadi mangsa hahaha, 30 minit kaka babaris, 30 minit aku 'supping' kain di kadai subalah. Larak jua usin, ala Kassimmmm. Bali1 dozen(menyasal, baik pulang bali 2dozen babaloi jua menunggu satangah jam atu)tapi yang sampat ku snap 5 ani saja. Yang paling ku suka teh hijau donut, sinfully delicious.. Nyumnyumnyum.

4 comments:

Jahrera said...

salam nina,
macha do-nut, macha do-nut (teh hijau), layu kalbuku.

Nina Suria said...

walaikumsalam klela,
macha do-nut
macha do-nut
layu kalbuku
kempis dompetku

hahaha ni versi haiku pitching telanggar Mt.Fuji ahak

p/s td nina tersalah tekan button, lalu comment mu TERreject hahaha ampun, nina copy dari enail, nasib baik ada backup

mamasya said...

K.mOn..yummynya donut itu..
Fun donat ni kat Huo Ho Bunut ke..

Nina Suria said...

mamasya fun donut cuma ada di yayasan, ground flr, sebaris dengan bodyshop, kalo nak beli taim ni ok, Q tak pjg sgt