Saturday, November 10, 2007

Di penghujung Syawal


Doa Tahlili dan doa Selamat mendiami rumah baru.


Sepupu-sepapat

6 comments:

JahRera said...

salam nina,
anak daru sulung nina tu semakin ayu lagi, jahrera doa agar dapat berbesan dgn nina bukannya apa, saja nak makan segalanya nina masak hehehehe.

nurazzah8 said...

Nina, apa khabar? dah habis beraya? semalam kat off kakak pun buat sambutan raya + Deepavali... dah habis Syawal pun tak habis beraya lagi...!!! hehehe..
rasanya lepas ni kena puasa selalu lah pulak.... sebulan Syawal asyik makan2 aje... tgk blog Nina pulak, asyik telan air liur aje tgk makanan yg Nina masak...
haah la...baca komen kat atas tu.. anak Nina semua anak dara ek? akak pulak ada 5 anak bujang... hehehe.. boleh gak nak booking sorang anak Nina .... boleh berbesan dgn Nina... (kekekeke.. sbb nak makan makanan yg Nina masak sedap-sedap!!! )

Nina Suria said...

walaikumsalam klela,

berbesan :O

alahai kecik tangan nina, istana sultan bolkiah kakmOn tadahkan.. elok lah tu, kira dah resmi rombongan cik bedah diterima :p

Nina Suria said...

Khabar baik kak azzah.. Raya open house baru semalam abis, nak tunggu raya haji lak. A'ah sebulan penuh dengan aktiviti 'mengayam karan'. Sib baik dah siap bayaq qada posa.. Alhamdulillah.

btw anak dara nina cuma ada 2org aje. Yg kakak dah di cup klela, cuma tinggal leyinah si kecil nina. Rugilah kakmOn tak beranak pompuan 1dozen kalau tak????

pssssttt kalau nak cup kena sign MOU..

wah lebih kaya dari jual unta :p

maaf zahir dan batin ;)

JahRera said...

salam lagi nina,
kelakar lah, tergelak sendiri lepas baca komen-balas tu.

Nina Suria said...

memang kelakar badak klela.. *ketawa golek2*

tapi kan, kalau lah masin mulut tuh, alamat pak kudaka kena charter 1 kapal belon wat rombongan cik kiah ~ahak~

maaf zahir dan batin