Friday, November 23, 2007

Rush Hour






Nota Yagan: Rasakan menangis inda belagu. Kick-off meeting yang indada dalam jadual membuat plan pesta hari jadi Leyinah kelam-kabut. Tengahari dirumah, besilat. Nasib kaka buatkan chocolate muffin awal, tinggal mengandam saja lagi. Kemudian tarus menganyam gaun barbie doll dengan fresh cream. Kurang 20minit siap barbie doll memakai gaun repol-repol. Antam saja lah.. Asal ada rupa princess sudah. Hahahaha.. Lapas atu becaplong membuat sos spagheti. Labok saja sos pasang siap, antah inda ku tau lagi apa rasanya.. Pukul 2patang tarus terabang, keraja... Ampun! adang cia.

5 comments:

Babu Jid said...

wahh..princess barbie doll lagi.....yummy... pasti Leyn gumbira kan kak... hehehe..

mamasya said...

Antam2 pun cantik jadinya barbie doll K.mOn deco..buat dlm masa 20 min je..mmg pakarlah k.mOn..
kalau saya 2 jam belum tentu jadi..silap2 barbie doll pakai kain sarong je jadinya....

Nina Suria said...

babu jid
a'ah awal2 lg leyn dah cup barbie cake tu.. sian gak kalo buatkan yg lain, dia frust lak ;)

mamasya
awu antam2 sj hahaha..

bik jua lg kai kain sarong dari dia kai bikini :p Awwwww malu ah!

Sri Diah said...

Amboi cantiknya cup cakes dan barbie doll pakai gaun tu. Kalau dah memang pakar, memang sekejap saja sudah siap, cantik sempurna. Tengok jari jemari Nina pun dah tau memang ahli masak memasak ;-)

Nina Suria said...

wah! kaksri ni mengalahkan nujum pak belalang lak.. ngeri nina *semunyikan tangan yg byk bintang kejora dalam kocek jubah* :p