Thursday, November 22, 2007

My other half of me




Posted by Picasa

4 comments:

JahRera said...

salam nina,
nie nak tanya 3 perkara...get ready,

satu: the other half of me itu kembar Nina ke? Atau gambar itu nina ke?

dua: yang pakai baju pink macam fairy girl tu anak nina ke?

tiga: nak tahu alamat nina kat emel jahrera.

Banyak pulak makcik Jepun nie tanya kan?

Nina Suria said...

wa'alaikumsalam klela,

tu wa ga
kita jawab soklan jahrera

1: a'ah tu nina.. kembar siam ~ahak~

2: a'ah tu leyinah.. anak bungsu.. ia ka?? (^_^)

3: Insya Allah nina akan emelkan ye :)

Makcik Jepun tanya soklan ni nak nak cup lagi ka??? :p

Jid said...

hik..hik..hik... **gelak sopan baca soalan dan jawapan kakak berdua**..hehehe... kaknina ada kembar siam ya? hehehe..

jid ngeri tgk wayar2 tu la kak... itu ke wayar2 yang selalu di serabutkan oleh govindar sing tu? hehehe..

Nina Suria said...

jid pandai awak, govindar sing??? hikihikhikhik

kita tgh pulun siapkan PC2 tu untuk jualan lelong Tuan Ismith hari selasa nih.. meh lah tulun kakmOn kutip hasil :p